За нас

Добре дошли на сайта ни!

Bilkovmagazin.com е собственост на „Сънрейн – Неделчеви” ЕООД.

Ние предлагаме богат асортимент от билки, билкови продукти и аксесоари, който ще се множи постепенно във времето. Разчитаме на Вашите предложения и идеи, за да Ви бъдем максимално полезни.

Природата винаги се е грижила за нас по един напълно естествен и вдъхновяващ начин, затова за нас остава единствено да се възползваме от нейното богатство. В забързаното ежедневие рядко се сещаме за нейните блага, грабваме първото лекарство, но обикновено то успява само да притъпи симптомите, не и да се справи коренно с проблема. Тогава е моментът да се обърнем към билките, но е добре да го правим и профилактично, преди да се окажем в затруднено положение.

Всички препоръки и съвети, които ще прочетете тук, са споделени от билкари, извадени от ценните книги или директно от извора на хора, преодолели своите здравословни неприятности.

Не бива обаче да ги прилагате сляпо. Преценявайте ситуацията според своето състояние, консултирайте се с медик, когато е наложително. Не забравяйте, че като потребители, носите пълна отговорност за преценката си, решенията и последващите действия спрямо здравословното Ви състояние.

В Bilkovmagazin.com  може да откриете почти всички видове билки, които търсите. Ако не ги срещнете, свържете се с нас, за да Ви бъдат доставени.

Подправките са задължителната екстра на всяко ястие – ще ги намерите при нас, а ако сте любители на екзотичните и те липсват, пишете ни, ще се опитаме да Ви помогнем в издирването им.

Очаквайте изненади и интересни стоки, затова ако ни гостувате за пръв път, заповядайте отново на Bilkovmagazin.com!     

Билки и подправки