Естествен гланц за устни с кокосово масло

Предимствата на домашно правения гланц за устни се дължат на съставките му

Универсалното кокосово масло може да Ви бъде от помощ и тук. Лесно е да си направите домашен гланц за устни от естествени съставки, не е нужно да сте професионалист, за да постигнете добър резултат.

Продуктите, които ще Ви трябват сега са достъпни за всички, а и могат да се намерят на изгодна цена (Промоцията ТУК). Хубавото на това занимание е, че хем ще се забавлявате, докато забърквате натуралния гланц за устни със собствените си ръце, хем ще сте доволни от полученото.

Подберете си изящна кутийка за ароматното съдържание, което може да носите и винаги със себе си. Разбира се, трябва да имате предвид, че трайността му не е толкова дълга, но като цяло кокосовото масло не се разваля бързо, дори и на стайна температура.

Компонентите на гланца за устни:

Малини – 2-3 броя

Ментови бонбони – 4-5 броя

Кокосово масло – 1 чаена лъжица

Приготвяне:

Ментовите бонбони  и малините се смачкват добре, след което се минават през цедка. Получената смес се слага на водна баня и към нея се добавя кокосовото масло. Изчакваме да се разтопи, разбъркваме и наливаме във формата, която сме избрали.

 

Гланц за устни

Гланц за устни

Гланц за устни

Когато гланцът се стегне, той е готов за употреба. Може да го поставите за кратко и в хладилник, но не е задължително.

Гланц за устни

Убедени сме, че ако сте родители на момиче, тази рецепта ще й допадне, а и можете заедно да се захванете със задачата да си произведете личен гланц за устни. Той би могъл да бъде поднесен и като подарък, стига насреща Ви да стои малка дама, която ще оцени ръчното му приготовление и естествените материали, които са вложени.

Ако сте изпробвали друга идея за естествен гланц за устни, от която сте останали доволни, споделете я с нас.   

 

 

Съдържанието на този сайт е под защитата на Закона за авторското право. Ползването на информацията става задължително с хиперлинк към статията.